espoir.gif (315 bytes)

(informatie voor organisatoren en contactinformatie: klik hier)

Drie striptekenaars Nix, Bart Schoofs en Foob willen bij gelegenheid al eens hun tekentafel inruilen voor een podium. Als narren van uw tijd en omdat zij voor een fatsoenlijke job niet geschikt bleken, brengt dit drietal een ‘live performance’.

Iets om te horen, iets om naar te kijken en iets wat makkelijker is dan een boek vasthouden en lezen. Deze drie halve, jonge naaktgoden storten zich voor de schijnwerpers en brengen u ‘Fin d’Espoir’. Een literair, visueel en auditief gebeuren dat aan het verhemelte plakt als een poedel aan de snelweg.

Nix tekent voor De Standaard en DeMorgen/DeMix. Bart Schoofs voorziet Zone 5300 van de nodige plaatjes en schrijft de teksten van Gunther Levi in de Super 50. Foob is grafisch ontwerper, zanger van de Metal act <Starspawn> en schrijver van mensontberende kortverhalen in kleine, literaire magazines.

Dit drietal tekende afgelopen jaar kortverhalen in ‘Fin de Semaine’, een stripalbum met cover van Johan De Moor dat ook verkocht en gesigneerd wordt voor of na de performance. On stage ziet u ook Kim Marivoet achter het keyboard.

 

mascot1.gif (5278 bytes)