Foob is grafisch ontwerper. Hij illustreert, maakt lay-out, CD-hoezen, logo's, alternatieve geboorten"kaartjes", web sites, enz...
In St-Lukas zat hij een jaartje hoger dan Bart Schoofs, hetgeen hem het recht gaf deze te mishandelen en onnodig wrede dingen te poneren omtrent de omvang van diens manlijkheid en de kleur ervan. Daarom ook is Bart nog steeds eenzaat, zijn grote aaibaarheidsfactor ten spijt.
Foob is o.a. ook zanger van de Metal act <Starspawn> en schrijver van mensontberende kortverhalen. In '96 won hij de tweede prijs in de Zulma kortverhalenwedstrijd en in '97 werd hij opgenomen in de 'Nederland-België Apollo verhalenbundel', samen met o.a. de leden van de jury (Bob Van Laerhoven, Ronald Giphart,...). Foob treedt sporadisch op als "literair performer" op kleine podia in binnen- en buitenland. Zijn inspiratie haalt hij uit posters van nonnen en kroonkurkjes die hij vindt op straat. Foob's verhalen, soms grappig, soms ernstig, maar steeds bevreemdend, bespelen bijgevolg onderwerpen als perverse geestelijken, sex op andere planeten, de dood van Hans en Grietje en recreatieve amputaties. Zijn hobbies zijn het plegen van meineed, het bevestigen van niet gemaakte afspraken, vruchten afdrijven, arglistige eigenheidsbevestiging (enkel tijdens week-ends), progressief aarzelen, honden tutoyeren, uren in de wind stinken, orgaantransplantaties en knutselen.
Bezoek zijn persoonlijke website op http://www.foob.be en maak er kennis met zijn grafisch werk, de groep <Starspawn>, het radioprogramma Dakka Dakka, kortverhalen en nog vanalles.

Voor cartoons & illustraties klik hier

Foob header

Zelfportret

de hond René uit Fin De Semaine